oplenti képregényei

oplenti képregényei

Mi fog itt történni?

2023. augusztus 08. - oplenti

Egészen kisgyerekkorom óta szeretem a képregényeket, és magam is folyamatosan rajzolok. Nyilván egy idő után minden kreatív emberben megérik az elhatározás, hogy szeretne valami saját dolgot alkotni, ami túléli őt, amiről másoknak később is eszébe juthat, esetleg amikor már eltávozott. Könyvet írni, festményt alkotni, szobrot, filmet készíteni. Teljesen mindegy, a lényeg az, hogy eredeti és teljesen saját legyen.

Magam is eljutottam ide, és jelenleg két képregényen is dolgozom. Mindkettő saját ötleten alapul, a sztorit, a karaktereket is magam írtam, de ezeken kívül több próbálkozásom is volt már korábban. Ezeket a próbálkozásokat, és a jelenleg futó projekteket szeretném bemutatni itt. Olvassa, aki olvassa, követi, aki akarja.

A jelenleg készülő két füzet teljesen különböznek egymástól mind stílusában, mind vizuális megjelenítésben. A M.E.L.E. egy cyber-apokaliptikus történet a kínosan közeli jövőben, míg a jelenleg Super-secret-secret-project munkanéven futó (röviden SSSP) dolog egy klasszikus szuperhős képregény, 80-as, 90-es évek New York-jában.

Ennek a két füzetnek a keletkezését szeretném bemutatni ebben a blogban!

A bejegyzés trackback címe:

https://oplentikepregenyei.blog.hu/api/trackback/id/tr4118188741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása